Eestimaa annid on meid ümbritsenud juba pikki sajandeid. Mets on aga ikka elanud oma elu ja hoidnud omaette.
Eesti And on loodud 2010. a sügisel ühes imekaunis seenemetsas selleks, et tuua metsa inimestele lähemale ja rahustada kasvuhoone elanikke humanoidide suhtes. Eesti And on ellu kutsutud, et pakkuda Eesti vilju kõigile neile, kellel suu vesistab, kuid ajanappus ja kasvukohtade mitte teadmine ei lase ise korilase kombel oma sahvreid täita. Teeme seda teie eest ja paneme kõik viljad mõnusasse pakendisse, et neid oleks hea ampsata nii kevadel kui ka talvel, nii lõunaks kui ka juubeliks, vahel isegi öösiti!
Seened on korjatud erinevatest Eestimaa metsadest. Kurgid hangitud Eesti kurgikasvatajatelt ning saanud soolvette oma looduslikel kasvualadel, Peipsi ääres. Seened tõime enne pakendamist ikka metsast välja – vähem okkaid ja põdrakärbseid.
Sõnaühend Eesti And ühendab endas Eestimaad ning kõike, mida sel kaunil maal eestlastele ja kogu maailmale pakkuda on – söögikõlbulise kraami kõrval ka head tuju ja usku helgesse tulevikku. Eesti And on 100% naturaalne, eestimaist päritolu, puhas, hea ning tervislik.
2011. aasta novembris kiitsid eksperdid meie seenesegusid vanaema hoidiseid meenutava koduse meki eest. Nõnda anti meie neljale maitsenaudinguist pakatavale tootele (soolatud männiriisikas, marineeritud männiriisikas, soolatud kukeseen ja marineeritud kukeseen) ka pääsulinnu kujuga Tunnustatud Eesti Maitse märk.